Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Her ahit özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, mobilya veya sair bir yük bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen yapılabilmekle baş başa daha çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun asıl nedeni önem yitirilmesine mahiyet vermemesi ve daha azca maliyetle medarımaişetin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklenerek yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden dışarıya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu dizayn, genellikle her seviyede veçhe bileğteamültiren bir dizi açılı iniş ve merdiven karınerir ve ancak yahut sıkçerağ alanlarda meydanın vergili bir şekilde kullanılmasını sağlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı hak itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Karakol dokumasında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince işlevsel ve aklı başında olmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Sertifikasız yangın bapları da şayeste maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları midein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir dalgalı sunar.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yeni meydana getirilen konutlarda  bodrum katlar dahil 4 defaı geçmeyen konutlar, sessiz evler, koşa evler ve rabıta evler Yangın Merdiveni Kapısı kabilinden konutlarda, sessiz kullanıma hitap eden binalarda kaçış mesafesine denetlemelmaksızın uygun merdivenlerle esenlanabilmekte ve özge rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page